Spor

Elçi Burak Şahin Avrupa İkincisi Oldu!

EGD’DEN VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’NA ZİYARET

Yaz etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Koç Üniversitesi Birincisi Ereğli’den…

MERVE ALTI PLAJI ÇADIR VE BARAKA İŞGALLERİNDEN TEMİZLENDİ

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, BİNLERCE AŞURE DAĞITTI

Facebook
LinkedIn
X
Pinterest
WhatsApp
Telegram
Email

Kdz. Ereğli’nin Gururu: Milli Takım Sporcusu Elçi Burak Şahin Avrupa İkincisi Oldu!

4-8 Haziran 2026 tarihleri arasında İtalya’nın Catanzaro kentinde düzenlenen Dünya Wushu-Sanda organizasyonunda fırtına gibi esen KM Makine Mühendislik sponsorluğunda ringe çıkan Elçi Burak Şahin, Avrupa 2.’si olarak gümüş madalyanın sahibi oldu ve Karadeniz Ereğli’ye büyük bir gurur yaşattı.

Uluslararası spor arenasında Karadeniz Ereğli’nin adını bir kez daha gururla duyuran başarılı sporcu Elçi Burak Şahin, İtalya’da düzenlenen zorlu şampiyonada rakiplerine karşı üstün bir performans sergiledi. KM Makine Mühendislik sponsorluğunda ringe çıkan ve güçlü mücadelesiyle dikkat çeken Şahin, adını finale yazdırarak Avrupa ikinciliği kürsüsüne çıkmayı başardı. Wushu Sanda  Spor Kulübü Öğrencisi Genç Yıldız Elçi, Türk Milli Takımında önüne geleni devirdi ancak sakatlandığı için final maçına çıkamayınca Avrupa 2. olduğu bildirildi.

Dünyanın dört bir yanından gelen güçlü rakiplerin yer aldığı bu büyük organizasyonda elde edilen gümüş madalya, hem ülkemizde hem de sporcunun memleketi Kdz. Ereğli’de coşkuyla karşılandı. Wushu-Sanda gibi yüksek güç, teknik ve dayanıklılık gerektiren bir branşta gelen bu anlamlı başarı, ilçe spor camiasında ve vatandaşlar arasında büyük bir takdir topladı.

İtalya’da bayrağımızı dalgalandıran, azmi ve başarısıyla gençlere ilham olan Elçi Burak Şahin’i yürekten tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Uygulamayı Ana Ekrana Ekle

Haberlerimize daha hızlı erişmek ve yenilikleri kaçırmamak için lütfen uygulamayı indirin.

Bildirimleri Aktif Et Tamam Teşekkürler