Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2014 Salı 14:23
ULUPINAR, ‘’ SPOR'A GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINDAN ÖDENEK AKATARILDI. ‘’
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Zonguldak ilimize ve ilçelerimizde yapımı devam eden veya yapılacak olan tesisler için ödenek aktarıldığını belirtti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan hizmetler hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Hükümetimiz gençlik ve spor hizmetlerine yönelik çalışmalara çok büyük önem vermektedir. Bu konu ile ilgili Zonguldak başta olmak üzere ülkemizin her bir köşesinde gençlerimizin zamanlarını geçirebilmek adına çok büyük yatırımlar gerçekleştirilmiştir.

Zonguldak Fener bölgesinde bulunan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yerleşkesi içinde bulunan İl Hizmet Binası, Spor Salonu, Ferdi Antrenman Salonu, Misafirhane ve Kemal KÖKSAL Stadının kapalı tribünleri için 20 milyon TL’lik ödenek aktarılmıştır.

Burada yıllardan beri Zonguldak halkına hizmet eden yapıların yıkılarak yerlerine basketbol, voleybol, hentbol gibi salon sporlarının antrenman salonları ve judo, karate, taekwondo, güreş, boks, jimnastik gibi ferdi sporların antrenman salonlarının bulunduğu çok amaçlı spor salonu yapılacak ve bunlara ilave olarak İl Hizmet Binası ve Kemal Köksal Stadının kapalı tribünlerinin de yıkılarak yerine daha modern yapıda yapıların yapılması planlanmaktadır. Bu yapılarımızın bütün sporseverlere ve tüm Zonguldak halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 
Gösterim : 2245
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21749753, Bugün: 4865 kez ziyaret edilmiştir.