Kayıt Tarihi: 1 Mayıs 2014 Perşembe 17:24
Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri hiç boş durmuyor…
Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri 30 Nisan 2014 tarihinde Yazıcılar Köyünde topluma hizmet uygulamaları dersi için ana sınıfı öğrencileri ile bir eğlence düzenlediler.

"Miniklerimizle eğlenceli etkinliklerle rengarenk farklı bir gün…" sloganı ile düzenledikleri bu etkinlikte çocuklarlar gerçekten farklı bir gün geçiren proje sorumlularından Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisi Ayşe Karabayır konu ile şu açıklamayı yaptı;

"Yazıcılar köyü anaokulunda anasınıfı öğrencileri ile rengarenk bir gün yaşadık. Grup arkadaşlarım Bilgen Ebru Dişbudak, Öznur Acar, Melike Geçer, Asuman Gül ile gerçekleştirdiğimiz bu projede amacımız köy okulundaki çocuklara farklı bir deneyim sağlamaktı. Bu projeyi topluma hizmet uygulamaları dersi için geliştirdik ve uyguladık. Gün içerisinde çocuklarla birlikte fen deneyleri, ebru çalışması, drama ve son olarak da dans gösterisi yapıldı. Gün sonunda palyaço eşliğinde çocuklara sürpriz hediyeler dağıtıldı. Pasta kesildi. Müzik eşliğinde dans eden çocuklar unutulmaz bir gün yaşadılar. Ebru çalışmasında çocukların yaptığı çalışmalar sergilendi veliler etkinlikten dolayı mutluydu. Köy halkının katılımı ile etkinlik coşkulu hale geldi. Anasınıfına hazırladığımız yeni materyalleri hediye ederken sınıf öğretmeni Serkan bey her şeyin harika olduğunu çocukların unutamayacakları bir gün yaşadığını ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Katkılarından dolayı da anasınıfı öğretmeni Serkan bey ve okul müdiresi inci doğan hanıma teşekkür ederiz. "

 
Gösterim : 21560
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21679513, Bugün: 213 kez ziyaret edilmiştir.