Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2014 Cumartesi 23:12
Gülüç beldesi ilk festivalini gerçekleştirdi
Ereğli'ye bağlı Gülüç beldesinde belediyenin 27. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilk kez Kültür Turizm ve Sanat Festivali düzenlendi

Gülüç meydanında düzenlene festivale Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk, Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe başkanları ve yöneticileri, belde ve ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları başkan ve yetkilileri, muhtarlar ve Gülüç halkı katıldı.

Saygı durulu ve İstiklal Marşı'nın müziksiz okunduğu festivalde Erdemir Musiki Derneği Halk Oyunları ekipleri Karadeniz yöresi oyunlarını sergiledi. Açılış konuşmasını yapan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, seçim öncesinde verdiği sözlerin yerine getirmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Demirtaş, "Ben sizlere seçim öncesinde ilkleri yaşatacağıma dair söz vermiştim. Bu festivalimizin ilki. Bundan sonra da ilkleri yaşamaya devam edeceksiniz. Bize verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyor, hata ve kusurumuz varsa af ola diyorum." dedi.

Gökhan Demirtaş'ın konuşmasının ardından ilk olarak Türk Halk Müziği sanatçısı Hazal ve ardından yine Türk Halk Müziği sanatçısı Gözde Anıl sahne aldı. Festivalin son sanatçısı olan arabesk sanatçısı Ferdi Gürses ile konserler sona erdi. Havai fişek gösterisinin ardından kalabalık olaysız şekilde dağıldı.

 
Gösterim : 1590
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21675473, Bugün: 1668 kez ziyaret edilmiştir.