Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Pazar 22:28
Doğum fotoğrafları sergisi kadınları doğum yaptıkları güne götürüyor
Ereğli'de farklı bir fotoğraf sergisi açıldı. Doğum öncesi, doğum anı ve sonrasının fotoğraflarının yer aldığı ‘Mucizenin İlk Dakikaları Doğum Sergisi’ Osman Zeki Oral sergi salonunda fotoğrafseverlerin beğenisine sunuldu.

Ereğli'de doğum fotoğrafçılığı yapan Nihan Kuzu, ilçedeki 1 devlet, 2 özel hastanede bugüne kadar çektiği doğum fotoğraflarını sergiledi. Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi Salonu'nda serginin açılışını gerçekleştiren Nihan Kuzu bugüne kadar yüzlerce bebeği fotoğrafladığını söyledi. Bugüne kadar yaklaşık 250 bebek için en az 600 kare fotoğraf çektiğini kaydetti. Sergide 38 fotoğrafın bulunduğunu ifade eden Nihan Kuzu, "Fotoğraf merakım çok küçük yaşta başladı. Dayım ve halam fotoğraf çekiyordu. Ev, fotoğrafa ilgi duyan insanlarla dolu zaten. Çok küçük yaşta fotoğraf makinesi ile tanıştım. Sonra da bu merakım devam etti. 4 sene önce de doğum fotoğrafı çekmeye başladım. 2 sene İstanbul'da kaldım. Daha sonra Ereğli'ye geri döndüm. Burada daha önce hiç yapılmamıştı. İlk olsun istedim. Ailelerle paylaşmak istedim. Sergiye gelenler çok beğendiler. İlk defa yapıldığı için de memnun kaldılar." dedi.

Sergiyi çocukları Doruk ve Utku ile birlikte gezen Senem Volkan Doğan çifti, sergiyi çok beğendiklerini ifade etti. Volkan Doğan ilk kez böyle bir sergiyle karşılaştığını söylerken, Senem Doğan ise fotoğraflara baktığında doğum yaptığı günlere geri döndüğünü anlattı.

Sergi, 24 Şubat Salı gününe kadar açık kalacak.

 
Gösterim : 8967
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21676698, Bugün: 2893 kez ziyaret edilmiştir.