Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2015 Perşembe 02:43
ESAS 67 BURDA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’ NDE RAMAZAN SÜRPRİZLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Yazın en sıcak günlerinde serin bir ortamda geleneksel ramazan etkinliklerini bir arada sunacak olan Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi; 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği sürpriz etkinlikleriyle keyifli ve huzur dolu bir ramazan yaşatmaya devam ediyor!

Esas 67 Burda Alışveriş merkezinden yapılan yazılı bir açıklama ile Ramazan ayı şenliklerinin hız kesmeden devam ettiği ifade edildi. Fasıl, Semazen ve daha başka bir çok etkinlik ile AVM'ye gelenlere farklı bir Ramazan geçirmeyi hedefleyen Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi'nden konu ile ilgili gelen açıklama şu şekilde;

"Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi; maneviyatımızı zenginleştirdiğimiz, manevi sıhhate kavuştuğumuz Ramazan ayını geleneksel tadında yaşamak isteyenlerin adresi olmaya devam ediyor! Her kesimin ilgisini çeken değişik etkinlikleriyle misafirlerinin alışveriş zevkini eğlenceye dönüştürerek ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatıyor. Çocuklara özel her Çarşamba ve Pazar günleri FunCity Çocuk Kulübüyle, her Cuma ve Pazar Kum Sanatıyla 11 Temmuz Cumartesi günü Fasıl Programıyla ve Kadir gecesi Semazen Gösterisiyle sizlere keyifli bir ramazan yaşatmayı planlıyor. 67 Burda Alışveriş Merkezi, Ramazan ayının eski tatlarını yaşatmanın mutluluğunu vererek akşamlarınızı geleneksel eğlencelerle renklendirmeye devam edecek.

İftarını Alışveriş Merkezinde açan ziyaretçilerine iftardan sonra eski Osmanlı geleneği olan Diş Kirası adı altında ikramlık lokum dağıtılmaya devam edecektir.

Ramazan ayının daha güzel ve toplumsal kaynaşma ruhuyla yaşanması için herkesi Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi’ne davet ediyoruz."

 
Gösterim : 1492
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21726386, Bugün: 501 kez ziyaret edilmiştir.