Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2015 Perşembe 00:09
Dünyaca Ünlü Türk Bilim İnsanı Ronald KAREL Gazete Ereğli'de...
GeoCosmo Bilim ve Araştırma Merkezi Başkanı Dünyaca Ünlü Türk Bilim İnsanı Ronald KAREL Bilimsel Makaleleri İle artık Gazete Ereğli'de...

NASA hocaları tarafından Amerika Slikon Vadisinde kurulan GeoCosmo Bilim ve Araştırma Merkezi'nin yönetim kurulunda ve Doğu Avrupa-Batı Asya sektöründeki 35 ülkenin başkanı Türk Bilim İnsanı Ronald KAREL dünyada büyük ilgi ile beklenen makalelerini bundan böyle Gazete Ereğli okurları ile de paylaşacak. KAREL'in Gazete Ereğli'nin bu sayısındaki yayınlanan "DEPREM VE TÜRKİYE GERÇEĞİ" başlıklı ilk makalesini beğeni ve ilgi ile okuyacağınızı umuyoruz.

Geçtiğimiz yıl Ronald Karel, Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) tarafından düzenlenen Küresel Deprem Tahmin Sistemi Projesi'nin tanıtımında, 'Yeryüzüne Yakın Bölgelerde Oluşan Deprem Bulutları' konulu sunum yapmıştı. Toplantıda NASA Ames Başkanı Pete Worden, Karel'in Asya, Avrupa ve Amerika'da kolları olacak San Francisco merkezli GeoCosmo Araştırma Merkezi'nde üst düzey yönetici olarak görevlendirilmesine karar vermişti.

Halen bu görevinin başında bulunan KAREL, araştırmalarına ve bilimsel çalışmalarına devam ediyor.

KAREL'in Makalesini okumak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayabilirisniz.

http://www.gazeteregli.com/eregli-haber/gazete-eregli/?id=3227

 
Gösterim : 2184
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21677156, Bugün: 3351 kez ziyaret edilmiştir.