Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 15:05
KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR, LİGE KATILMA KARARI ALDI
Kulübümüz değerli İş İnsanı Akın Katı başkanlığında 2024 - 2025 futbol sezonuna katılma kararı aldı. Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık ile bir araya gelen İş İnsanı Akın Katı "bu arma ve bu kulüp asla sahipsiz bırakılamaz" dedi.

Kulübümüz Halil Posbıyık başkanlığında ve Akın Katı'nın 2. başkanlığında yönetim kurulu çalışmalarına başladı. İlk iş olarak 2024-2025 futbol sezonu lige katılım bedeli yatırıldı.

TAKIMIN YAŞAMASI İÇİN VERDİĞİ MÜCADELE HER ZAMAN TAKDİRE ŞAYANDIR

Başkan Posbıyık tarafından tam yetki ile görevlendirilen iş insanı Akın Katı; “Öncelikle değerli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık'a şahsıma duyduğu teveccüh ve güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum. Zira kendisinin bu takıma kattığı değerler takımın yaşaması için verdiği mücadele her zaman takdire şayandır” ifadelerinde bulundu.

İŞ İNSANI AKIN KATI; KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR HER ZAMAN HEDEFİ OLAN BİR TAKIMDIR

İş İnsanı Akın Katı; “Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü her zaman hedefi olan bir takımdır. Ekonomik şartlar ortadadır. Bugün birçok takım lige girmeme kararı almaktadır. Günlerdir hatta aylardır belediye başkanımızın çağrısına kimsenin kulak vermediğini görmek bizleri üzdü. Ancak bizler bu fitili ateşleyerek Ereğli'de yaşayan tüm iş insanları ile beraber başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.

Mütevazi bir kadro ile ligde mücadele edeceğiz. Bütçemiz de transferlerimizde bu kapsamda olacaktır. Bugün bir çok siyasi ve bürokratlardan takıma destek olması istenildiği halde kimsenin ağzını bıçak açmadı. Bana inanan yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık'a tekrardan teşekkür ediyorum. Kendisinin başkanlığında hep birlikte başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bir diğer teşekkürü de her zaman dimdik yanımda duran sevgili eşim ve aileme yapmak istiyorum. Almış olduğum her kararda beni sonuna kadar desteklediler ve desteklemeye devam ediyorlar. Onlar da Ereğli halkının beni takımın başında ne kadar görmek istediğine şahit oldular. Aslında Ereğli halkının ve taraftarın bu talebi bizleri de şevklendirmiştir.

Kapanmak üzere olan bu kulübü yaşatmak için verdiğimiz bu mücadelede herkesin bizleri desteklemesini bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

 
Gösterim : 177
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 22101979, Bugün: 1738 kez ziyaret edilmiştir.