Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2013 Salı 19:32
Bisikletliler Derneği Karadeniz Ereğli Temsilciliğinden Örnek Proje
Bisikletliler Derneği Karadeniz Ereğli Temsilciliği, Orman Haftası kapsamında Fidan Dikti

Bisikletliler Derneği Karadeniz Ereğli Temsilciliği, Orman Haftası kapsamında, Orman İşletmesinden, Tema ile birlikte temin edilen fidanları Balı Köyünde, Dernek Binası bahçesinde toprakla buluşturdu

Özellikle gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, bir açıklama yapan Bisikletliler Derneği Karadeniz Ereğli Temsilciliği Dernek Başkanı Emin DEMİRPOLAT; doğaya hassas derneklerin Orman Haftasında birlikte hareket etmesinin daha da anlamlı olduğu, bunun gelecekteki temiz çevre ve korunacak doğal güzellikler için geleceğe daha da umutla bakmamızı sağladığı vurgulandı.

Bisikletliler Derneğinin genç katılımcılarından Özcan ÖKTEM, Orçun TOPRAK, Hakan ÜNAL, ve Göktuğ YILMAZ, geleceğin teminatı ormanlarımızın korunması için önce ağacı sevmemiz gerektiğini, insan sevgisi için de bunun gerekli olduğunu, diktikleri fidanları takip edeceklerini, onları şimdiden çok sevdiklerini belirttiler. Çok yorulmalarına rağmen çok mutlu olduklarını söylediler. 20 kişinin katıldığı ve 20 fidanın dikildiği etkinliğin önümüzdeki yıllarda daha da çok katılım ve fidan dikilmesiyle coşkuyla devam etmesi gerektiğinin altını çizdiler.

 
Gösterim : 2547
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21749521, Bugün: 4633 kez ziyaret edilmiştir.