Kayıt Tarihi: 10 Mart 2012 Cumartesi 15:28
Karikatürya Sayfamız da Yayında
Bölgenin yetiştirdiği güçlü kalem Kurtuluş AYYILDIZ'ın "KARİKATÜRYA" isimli yeni sayfası www.gazeteregli.com sitesi içinde yayında. Karikatürlerden oluşacak ve sürekli yeni çizgilerle desteklenecek olan bu yeni sayfamızla mizaha doyacaksınız.

Kurtuluş AYYILDIZ'ın oluşturduğu bu sayfa yakın zamanda Zonguldaklı çizerlerinde katılması ile çok daha güçlü bir hale gelecek. Bölgemizde mizaha bakış açısındaki tabuları yıkacak, bu sayfayı izleyenleri mizah olgusu ile düşünmeye, irdelemeye, aydınlanmaya itecek.

Karikatür bakımından ay içerisnde sürekli yenileneceği bildirilen "KARİKATÜRYA" sayfasının kısa sürede fanlarının oluşması bekleniyor.

 
Gösterim : 2576
YORUMLAR
KADRİ MERT / ÇİZGİ EVRENSELDİR..
ÇİZGİ Mİ DÖVER.. YAZI MI? BEN YAZISIZ YAZAN ÇİGİYE BAYILIRIM ESKİDEN BERİ ..EVRENSELDİR ..AYNI ANDA BAKAN FRANSIZ İNGİLİZ TÜRK HEPSİ AYNI ANDA KENDİ DİLLERİNDE AYNI ŞEYİ ANLAR.. SİZDE AYNI ANDA 10 DİLDE YAZI YAZMIŞ GİBİ OLURSUNUZ.. DİLERİM KARİKATÜRYA ..BİR DÖNEMİN GIRGIRI GİBİ EVRENSEL OLUR MİZAHTA YENİ REKORLAR GETİRİR.. GIR GIRDA 15 KURUŞLUK SON GAZETESİNİN BİR SAYFASI OLARAK BAŞLAMIŞTI DA GEÇMİŞTE .. YOLUNUZ AÇIK OLSUN
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21750698, Bugün: 807 kez ziyaret edilmiştir.