Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2023 Salı 21:47
OSMAN YENİKÖY CHP İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Osman Yeniköy, 6 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak ilçe kongresinde başkan adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Osman Yeniköy, 6 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak ilçe kongresinde başkan adayı olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Kdz. Ereğli İlçe binasında düzenlenen toplantıya CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner’in yanı sıra belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, katılımlarından dolayı partililere teşekkür ederek, ilk adaylık açıklamasını yapan Osman Yeniköy’e adaylık sürecinde başarı dileğinde bulundu.

CHP Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Osman Yeniköy’de yaptığı konuşmada adaylığıyla, Ereğli’nin tamamına hizmet etmeye talip olduğunu ifade ederek, “ Yaşadığım bu kente olan borcumu, partime, Ereğli halkına hizmet ederek ödeyeceğimin farkındayım. Çıktığım bu yolda partililerimizden, eski ve yeni yöneticilerimizden, partimizin belediye başkanları, meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve CHP’nin her kesiminden kabul görmenin mutluluğunu yaşıyorum”dedi.

Bu kentte CHP’nin başarı çıtasını, daha önce yapmış olduğu il yönetim kurulu üyeliği ve tecrübesi ile birleştirerek, sevgi ve saygıyı yitirmeden ulaşabilecekleri en yüksek yere taşımayı düşündüklerini belirten Yeniköy, konuşmasını şu şekilde sürdürdü;

“ Partimizin son genel seçimlerde kaybettiği güveni geri almak zorundayız. Ancak, biliyorum ki, bu güveni geri almak çok çalışmak ile mümkündür.

Birlikte görev yapacağım arkadaşlarım ile birlikte bu sorumluluğun farkındayız. Bizler partimizin neferleri olarak öncü ve taşıyıcı güç olmaya adayız. Partimizi daha ileri noktalara taşımak istiyoruz.

Bu amaçla, enerjimizi, bilgimizi ve birikimimizi kullanarak etkin projeler üretip, oylarımızı yükseltmek, yereldeki iktidarımızı perçinlemek, çözüm odaklı ve yapıcı çalışmalar üretmek, “HALKA RAĞMEN DEĞİL, HALKLA BİRLİKTE” örnek bir ilçe örgütü oluşturmak, ana muhalefet partisi görevinin yerelde en etkin sözcüsü olmak, emeğin başkentinde “EMEĞİN VE ALINTERİNİN GÜR SESLİ SANVUNUCUSU” olmak için başımız dik bir şekilde yürüyeceğiz.

Kdz.Ereğli’nin 93 köyü ve 3 beldesinde ve kent merkezinde vatandaşlarımızın dertleri ile dertleneceğiz. Muhalefet partisiyiz diyerek topu taca atmayacağız. Derman olacağız. Çözüm merkezi olacağız. Bunu misyonumuz olarak kabul edeceğiz.

“BİZ” olarak, birlikte olarak yürüyeceğiz. Sizlerden aldığımız enerjinin örgütümüzün sorunlarına çözüm olacağının farkındayız. Buna inanıyoruz ve birlikte başaracağımızı biliyoruz.

Tüm samimiyetimizle, “AYDINLIK TÜRKİYE’NİN YILMAZ SAVUNUCUSU VE BEKÇİSİ, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ASKERLERİ OLARAK”, yılmadan, yorulmadan, bu kutlu yolda geri adım atmadan yürüyeceğimize SÖZ VERİYORUZ.

Bölünmüşlüğü kaldırmak için elimizi, samimiyetle, partimizin emektarlarına uzatacağız. Danışma kurullarımızı etkin katılım ile tamamlayacağız. Çizdiğimiz yol haritamızı, partimizin üyeleri ve eylemlerimizle ve halkımızın teveccühü ile tamamlayacağız.

Birliğimizi koruyacağımıza, emeği yücelteceğimize, dayanışma içinde çok çalışacağımıza SÖZ VERİYORUZ.

Partimize katkı veren her bir üyemize teşekkür edip onurlandıracağımıza SÖZ VERİYORUZ.

Herkese sıcak ve samimi olacağımıza, ayrımcılık yapmayacağımıza, kavga ortamı oluşturmayacağımıza SÖZ VERİYORUZ.

Barış ve dayanışma içinde ve birbirine güvenen bir CHP örgütü inşa edeceğimize SÖZ VERİYORUZ.

Ve son söz olarak:

Hep birlikte, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Atatürk’ün iki büyük eserim dediği CUMHURİYET değerlerini ve PARTİMİZİ kentimizde öncü güç olarak savunacağımıza SÖZ VERİYORUZ.”

Yeniköy, kongre öncesinde belediye meclis üyeliği görevinden istifa edeceğini de duyurdu.

 
Gösterim : 432
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21750026, Bugün: 135 kez ziyaret edilmiştir.