Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2024 Salı 18:58
SON ÇAĞRI
Karadeniz Ereğli Belediye Spor bünyesindeki branşlar için Başkan POSBIYIK’tan kentteki İş Adamları ve Sivil Toplum Kuruluşları için son çağrı.

Yürürlüğe giren tasarruf tedbirleri sonrasında kapanma aşamasına gelen Belediyespor bünyesindeki spor branşları ve takımlar için Başkan Halil POSBIYIK yaptığı basın açıklaması ile son bir çağrıda bulundu.

POSBIYIK’ın Belediye Basın Bürosu aracılığı ile yaptığı açıklama şu şekilde;

“Hepinizin bildiği üzere; Kdz. Ereğli Belediyesi olarak, hükümetin çıkardığı tasarruf tedbirleri genelgesi nedeniyle çok zor bir süreçten geçmekteyiz.

Bugüne kadar belediyeden aldığımız ayni yardımlar ve belediyespor yönetiminde görev alan iş insanlarının sağladığı maddi destekler ile kulübümüzü ayakta tutmaya çalıştık.

Ancak belediyeden gelen yardımların kesilmesi, spor kulübü yönetiminde önceki yıllardaki gibi iş insanlarının görev almaması ve bölgemizdeki sanayi kuruluşlarının da destek olmaması nedeniyle, 12 farklı branşta 980 lisanslı sporcusu bulunan bir kulübü, tasarruf tedbirleri baskısı altındaki sadece bir belediye tarafından, tek başına yönetmesini mümkün kılmamaktadır.

Geçtiğimiz hafta içinde yaptığımız görüşmeler sonrasında, Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkurt’un talimatları ile Sayın Kaymakamımız da konuyla yakından ilgilenmektedir, kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz.

Bu süreçte yaptığımız açıklamaların bazı kesimler tarafından farklı algılandığını da görmekteyiz. Kdz. Ereğli Belediyespor bünyesinde 12 branş yer almakta olup, kulüp yönetimine talip olmak isteyenler, yönetimlerinin kararları doğrultusunda elbette farklı değerlendirmeler, planlamalar yapabilirler. Yönetimsel anlamda, isterlerse sadece kadın futbol takımı branşıyla, isterlerse sadece erkek futbol takımıyla ya da tüm branşlarla aynı şekilde çalışmalara devam etme kararı verebilirler.

Ancak, daha fazla zamanımız kalmadı. 12 Temmuz 2024 Cuma günü kadın futbol takımımızın Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi müsabakalarına katılıp katılmaması ile ilgili belgelerin, federasyona sunulması gerekmektedir.

Yine erkek futbol takımımızın da Bölgesel Amatör Ligindeki müsabakalara katılması ile ilgili müracaatlar 9 Ağustos 2024 Cuma tarihinde sona erecektir.

Bu nedenle artık bu süreci hep birlikte ivedilikle karara bağlamalıyız.

Bu doğrultuda, Kdz Ereğli halkına ve Ereğli’de yaşayan iş insanlarına son kez çağrıda bulunarak; kendi yönetimlerinizi oluşturarak, bu değerli kulübe sahip çıkmaya davet ediyorum.

Halil POSBIYIK

Kdz.Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı”

 
Gösterim : 347
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 22084891, Bugün: 435 kez ziyaret edilmiştir.