Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Salı 17:05
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, haftanın ikinci iş gününün büyük bir bölümünde de ziyaretçilerini konuk etti.  Başkan Uysal’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı dileyenler arasında Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’ın yanı sıra muhtarlar ve maden işçileri de vardı.

UYSAL; "EREĞLİ İÇİN HER KURUMLA İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ"
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, haftanın ikinci iş gününün büyük bir bölümünde de ziyaretçilerini konuk etti. Başkan Uysal’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı dileyenler arasında Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’ın yanı sıra muhtarlar ve maden işçileri de vardı.
 
Gösterim : 7711
YORUMLAR
Erkan / AK BELEDİYELER MUTLU İNSANLAR
Yapacak posbıyık haberi kalmadı heralde tüm umudunu kestin dimi halil posbıyığın tekrar geleceğinden şu laf çok anlamlı makamı dolup taşan hüseyin uysal..eee ne demiştik kurtuluş ayyıldız bey AK BELEDİYELER MUTLU İNSANLAR :))) sende doğru yolu bulmuşun sonunda
1
0

KURTULUŞ AYYILDIZ / Erkan Bey'e cevap
Erkan bey, okurlarımıza saygımızdan dolayı hakaret içermeyen yorumları yayınlıyoruz. Ancak lütfen yorum yazacağız diye kantarın topuzunu kaçırmayalım. Kim olduğunuzu bilmiyorum, en azından yazdığınız isimden bir tahlil yapmam söz konusu değil. Ancak şahsım üzerine fazla yoğunlaşmamanızı tavsiye ederim, zira kişişel diyolog yorumlarına da yer vermiyoruz.. Bu yorumunuz son olsun. Ve dediğiniz gibi Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın ancak ne yazık ki herkes kendi gittiği yolu doğru sanar ki işin en tehlikelisi de budur.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21680150, Bugün: 850 kez ziyaret edilmiştir.