Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2024 Perşembe 17:52
KAYMAKAM YAPICI'DAN 30 AĞUSTOS KUTLAMASI
Kdz. Ereğli Kaymakamı Sayın Mehmet Yapıcı’nın “ 30 Ağustos Zafer Bayramı ” dolayısıyla yayınlamış olduğu mesaj aşağıda yer almaktadır.

Tarihi şanlı zaferlerle dolu Yüce Türk Milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren Türk Milleti'nin bağımsızlık inancını, hür ve müstakil yaşama kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği Büyük Zaferin 102’nci yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, uğrunda büyük bedeller ödeyerek kazanılan, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milleti’nin hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden ve bağımsızlığından ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

Bugün böylesi şanlı bir tarihin mirasçıları olan bizlere düşen en önemli görev; geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle geleceğimize bakmak, birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden Cumhuriyetimizi korumak ve ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır.

Büyük bir coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

Mehmet YAPICI

Kaymakam

 
Gösterim : 59
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 22102018, Bugün: 1777 kez ziyaret edilmiştir.