Kayıt Tarihi: 14 Mart 2014 Cuma 15:49
MHP'den Fiziksel Engelliler Derneğine Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ve belediye meclis üyesi adayları seçim turlarına devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, seçim gezilerin de bugün Fiziksel Engelliler Derneğine ziyarette bulundu.Fiziksel Engelliler Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı İsmail Şentürk Özdemir’in Engellilere yapılan çalışmalar da katkısının büyük olduğunu ve seçim çalışmaların da başarılar dilediğini kaydetti. Şentürk konuşmasın da “MHP Belediye Başkan Adayı olmasının, Özmar marketlerinin sahibi olmasının yanı sıra üçüncü bir özelliği daha var. Çatısı altında bulunduğumuz bu derneğin maddi manevi çok büyük emeği katkısı olmuştur. Bir engelli dostudur. Vicdan sahibi, merhametli bir abimizdir. Şuranın çalışmalarına biz ne zaman dernek olarak gitsek, kapısına çalsak engellileri, engelliler derneğini bir defa bile boş çevirmiş değil. Kendisi hali hazır da çok sayıda engelli çalıştırıyor. Onların her ay maaşını ödüyor, sigortasını yatırıyor. Kendisini çıkmış olduğu bu yolda İsmail Şentürk olarak engelliler derneği ve üyelerimiz olarak başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin. Bu anlamda Mevlüt ağabey engelliler için bir şans. Ben bugün ki olan ziyaretinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Hoş geldin diyorum.” dedi.

Şentürk’ün konuşmasından sonra mahcubiyetini dile getiren Özdemir şunları söyledi; “Bizler tabi bu tür şeyler konuşmak burada duygu sömürüsü yapmak istemiyorum. Ama sağ olsun İsmail Ağabey ne zaman geldiyse biz elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya, yardımcı olmaya çalıştık. Tabi bunlar Ereğli’de sadece bizler değil bir çok hayır sever iş adamı bu bağlamda sizin derneğe katkıda bulunuyor. Elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor. Ama bizler katkı da bulunalım, maddi olarak yardımcı olalım dan ziyade mümkün olduğu kadar engelli kardeşlerimize iş yerimizde iş imkanı sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda İsmail Ağabeyim de sağ olsun bize katkı da bulunuyor. Gerek kasiyer olarak, gerekse bilgi işlem konumun da engelli vatandaşlarımızı çalıştırabiliyoruz. Biz sonuçta beraber yaşıyoruz, iç içeyiz. Benim de ailemin içersin de engelli insanlar var. Onlar da istihdam bulma konusunda, iş bulma konusun da zorlanıyorlar. Dolayısıyla sizin yaranız, bizim yaramız, hepimizin ortak yarası.”

Dernek ziyaretinin ardından Yenimahalle, Çavdarlı, Kışla ve Kepez mahallerin de bulunan esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Aralıksız olarak çalışmalarına devam eden Özdemir, Yeşiltepe mahallesin de bulunan kahvehane de saat 21:00 itibari ile kahve sohbeti gerçekleştirdi. Kahvehane de toplanan yoğun kabalık Özdemir ve ekibine destek sözü verdi.

 
Gösterim : 1446
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21679032, Bugün: 5227 kez ziyaret edilmiştir.