Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2024 Çarşamba 21:27
BAŞKAN POSBIYIK; MİLLETVEKİLİ SAFFET BOZKURT’A BOZHANE LİMANI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bozhane Limanı’nı tadilat için 88 milyon TL’ye ihaleye verdiklerini belirterek destekleri için AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’a Ereğli halkı adına teşekkür etti.

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Ocak Ayı Meclis toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bozhane Limanı için AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’a teşekkür etti.

Başkan Posbıyık, limanın tadilatı için ihaleye çıktıklarını açıklayarak şunları söyledi:

“Bozhanedeki Belediye Limanı gelir bakımından bizim için çok önemliydi. Sadece benim veya meclis üyeleri için değil Ereğli için çok gerekliydi. Bir çok hamlelerimiz oldu. Hatta bunun için yer satalım dedik sizler razı olmadınız bizde peki dedik. Ama ona rağmen bu işin peşini bırakmadık. Limanın halledilmesi için burada açıklıkla Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’a Ereğli halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Hep bizle beraber oldu. Bizi sayın bakanla da buluşturdu. İşlerin çözümü noktasında her türlü gayreti gösterdi ve yoluna soktuk. İhaleye çıktık. KDV dahil 88 milyon TL’ye Bozhane iskelesini ihaleye verdik. Bugün sözleşme imzalanacak. Limanımızı yapıyoruz. Tekraren teşekkür ediyorum vekilimize, Allah razı olsun. Ereğli’nin her çivisini çıkana siyaset düşünmeksizin, parti gözetmeksizin hep şükranlarımızı ve saygımızı göstereceğiz. Bunu her zaman ifade etmeye çalışıyorum. Saffet beyle ve diğer vekillerimizle bu işi gayet güzel şekilde götürüyoruz.”

 
Gösterim : 291
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21682851, Bugün: 3551 kez ziyaret edilmiştir.