Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2015 Salı 22:00
"EFSANE" GERİ Mİ GELİYOR! POSBIYIK'IN CHP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI ONAYLANDI MI?
Gazete Ereğli'nin Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Zonguldak Milletvekili aday listesinin ilk üç sırasında bir değişiklik olmayacağı gibi medyada çıkan haberlere itibar edilmesi yönünde edindiği bilgiler ışığında Zonguldak'ta CHP listesinde değişmeler bekleniyor.

Gazete Ereğli'nin edindiği bilgilere göre AK Partinin ülke genelinde geçen seçime göre oy kaybedeceğini hesaplayan CHP kurmayları ve genel Başkan KILIÇDAROĞLU bu konu üzerinde kafa yoruyor.

Özellikle CHP'nin AK Partiyi kıl payı geçtiği bölgelerde özellikle 2. sıradaki vekil adaylarını bölgeden daha fazla oy toplayacak adaylarla değiştirilmesi yönündeki fikirlerin ağır bastığı şu saatlerde CHP Zonguldak için de bu yöntemi ele aldığı Gazetemize gelen billgiler arasında yer alıyor.

Özellikle önceki dönem Belediye Başkanı Halil POSBIYIK'ın 2, sıra için adının geçtiği ise kulislerde yayılmaya başladığı gözleniyor.

HABERİN İÇİNDEN

POSBIYIK'A CHP 2. SIRAYI VERİRSE NE OLUR?

Yıllardır bir çok seçimde yaptığı haber ve anketlerle hep güvenilir ve doğru tespitler yapan Gazete Ereğli'ye göre CHP Zonguldak'ta kulislerde de konuşulduğu şekilde 2. sırayı Halil POSBIYIK'a verirse 1 Kasım seçimlerinde Zonguldak'ta 3 vekil ile ipi göğüsleyen parti CHP olur.

Önceki dönem CHP Ereğli Belediye Başkanı POSBIYIK'ın hem merkezde hem de köylerdeki oy potansiyelini göz önünde bulunduracakları tahmin edilen CHP kurmaylarının bu seçeneğe sıcak bakmalarında etkin rol oynayacağı gözlemlerimiz arasında yer alıyor.

Öte yandan kamuoyu tarafından da POSBIYIK'a CHP'den vekil adayı olduğu takdirde büyük bir teveccühün olacağı ve bunun da CHP'nin Zonguldak'ta sandıklarda patlama yapacağı ifade ediliyor.

 
Gösterim : 1681
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21680595, Bugün: 1295 kez ziyaret edilmiştir.