Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2024 Salı 21:12
ÇAVDARLI – UZUNMEHMET ARASI BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR
Kentin birçok noktasında trafik sıkışıklığını azaltmak ve ulaşımı kolaylaştırmak için yeni yol açma çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Süleymanlar, Uzun Mehmet ve Kestaneci mahallesinin kesiştiği Çavdarlı – Uzun Mehmet arası yeni bağlantı yolu yapıyor.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde başkan yardımcıları, daire müdürleri ve ilgili teknik ekiple birlikte belediyenin sahada yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kentin bir çok noktasında trafik sıkışıklığını azaltmak ve ulaşımı kolaylaştırmak için yürüttüğü yeni yol açma çalışmalarını da inceleyen Başkan Posbıyık, Çavdarlı – Uzunmehmet arası yapılan 300 metre uzunluğundaki yolun Cehennemağzı Mağaraları üst bölgesindeki yerleşim alanları ile Uzunmehmet Mahallesi’ni birbirine bağlayacağını belirtti.

Süleymanlar, Uzunmehmet ve Kestaneci Mahallelerine ulaşımı kolaylaştıracak olan yol çalışması ile diğer mahallelerde süren çalışmalar belirlenen program dahilinde devam edecek.

 
Gösterim : 26
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 22106815, Bugün: 1351 kez ziyaret edilmiştir.