Kayıt Tarihi: 29 Mart 2014 Cumartesi 14:20
POSBIYIK'ın Muhteşem Konvoyu…
BU KONVOYU ANLATMAYA FOTOĞRAF MAKİNELERİNİN OBJEKTİFLERİ YETMEZ!

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık yarın yapılacak seçim çalışmaları öncesi propaganda çalışmalarını bugün yaptığı şehir turu araç konvoyu ile tamamladı.

POSBIYIK'ın muhteşem araç konvoyunun bir ucu Hastane mevkiinde görünen diğer ucu ise Hatip sokaktaydı.

Yağmur ve soğuk havaya rağmen yüzlerce aracın katılımıyla gerçekleştirilen araç konvoyu esnasında Bozhaneli balıkçılarda denizden süsledikleri teknelerle destek verdi.

Başkan Posbıyık Eşi Neriman Posbıyık, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal kamyonet üzerinde kendilerine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

BU SEÇİM TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ

Başkan Posbıyık konvoy öncesi yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Evet.. Yarın yapılacak seçimler sadece Ereğli'nin değil Türkiye'nin seçimidir. Yarın birlik ve beraberliğimizi bugüne kadar olduğu gibi yine gösterelim. Ereğli'nin acemi ellerde kaybedecek zamanı yok. Hiçbir zaman partizanca hareket etmedim.

PARTİ AYRIMI GÖZETMEKSİZİN YİNE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERELİM

Ereğli halkı da 4 dönemdir aynı şekilde parti ayrımı gözetmeksizin bana destek oldu. A Partisi B Partisi fark etmez. Yarın yine birlik ve beraberliğimizi ortaya koyalım...

Seçim propagandası dönemi boyunca şahsıma, eşim Neriman Posbıyık'a, meclis üyesi adaylarımıza çalışma arkadaşlarıma gösterdiğiniz sevgi ve ilgiye şükranlarımı sunarım.”

 
Gösterim : 6465
YORUMLAR
halil niyazi aktan / hayırlısı olsun
ben halil posbıyıkcıyım ama bu secim bence halil başkan için jübile olur emeğine sağlık ama kadronu birz zayıf başkan bundan sonraki yaşamında başarılar
0
0

GÖKHAN DEMİRCİ / EREĞLİ UYUMA
İTİRAZ İÇİN SON TARİH: SALI 15.00 CHP UYUMA EREĞLİ UYUMA SANDIĞINIZI GASP EDENLERE SEÇİMDE HİLE YAPANLARA SESSİZ KALMA.HUKUK YOLUYLA YSK YA İTİRAZLARINIZI YAPIN.EREĞLİDE CHP NİN OYLARI ÇALINMIŞTIR.SEÇİMDE HİLE VE ŞAİBE VARDIR.ERCAN CANDAN VE AKP LİLER SANDIKLARA EL KOYMUŞLARDIR ! HAKKINIZI SAVUNUN HAKKINIZI YİYORLAR !!! EREĞLİDE HİLE VAR ŞAİBE VAR ! GEREKLİ TÜM YERLERE BAŞVURUDA BULUNUN ! TÜRKİYEDE YAPILAN İTİRAZLAR SONUCU O KADAR ŞEHİR AKP DEN CHP YE GEÇTİ.EREĞLİYİ ÇÖPE ATAMAZSINIZ.EREĞLİYİ YAKAMAZSINIZ.YAZIKTIR.UYUMAYIN HAKKINIZI ARAYIN.EREĞLİDE CHP NİN SAYILMAYAN OYLARI VAR.
0
0
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21693728, Bugün: 1130 kez ziyaret edilmiştir.