Kayıt Tarihi: 9 Ekim 2024 Çarşamba 19:50
7 EKİM KATLİAMI İÇ YÜZÜ

7 Ekim 2023 tarihi İsrail için bir kara gün olarak tarihe geçti. İsrail in güneyinde Gazze sınırı kontrol eden 17 kadın gelecek olan tehlikeyi Hükümetin yüksek yetkililerine bildirmişler. Bu haberi şu an France İnfo televizyonundan kadınların çektikleri cep telefonları kayıtlarında izliyorum.

O sırada Batı Şeria sınırına yığılan İsrail kuvvetleri bu haberleri ciddiye almamışlar.

Şu an bağımsız hakimlerden kurulmuş heyet devlete sorular soruyormuş.

Cevap olarak ‘ÇIT’ yokmuş.

Aklıma Tora Tora filmi geldi, hani Pearl Harbour katliamında Japon uçaklarını gören iki genci ciddiye almayan ABD li askeri kuvvetler aklıma geldi. (Resim 001)

Resim 001’de öldürülen ve kaçırılan İsrail gözleme yerindeki kişilerin resimlerini görüyorsunuz. Bugün anılıyorlar.

Bu katliam uzun zamandan beri hazırlanmış. Arkasında İran varmış, diyorlar. İsrail in Gazze de hiç casusu yokmuş. Bu cümle herkes tarafından tasdik edildi. Gazze ye önem vermiyorlarmış. Nasıl olsa KATAR devleti yardım ediyor, rahatlar diyorlarmış... Hayret ettim bu açıklamaya vallahi.

‘Hadi canım’ demeyin, hemen hemen bütün uzmanlar İsrail hükümetinin ve gizli servisin beceriksizliğinden bahsediyor.

Gazze den ancak tünellerle İsrail i vurabilecekleri düşünülüyormuş. Lakin kimse karadan saldıracaklarını akıllarına getirmemiş.

Ancak Hamas önce İsrail sınırındaki gözlem kameralarını dronlarla yok ettikten sonra saldırıya geçebilmiş.

Kısacası gözlemcilerin kadın olmaları, zaman zaman bu gibi hareketlilikleri hükümete bildirdikleri yüzünden bu ALARMLARI ciddiye alınmamış.

Cep telefonu videolar bunları tasdik ediyor.

Bu videoları çeken kadınların çoğu hayatlarını kaybettiler birkaç saat sonra.

İsrail’in daha fazla Hizbullah’a odaklanması, güneyde Gazze sınırından gelen haberlere kulak asmaması bu katliamın gerçekleşmesinin önünü açmış.

İşte o resimler (Resim 002)

Yaklaşan ateş seslerini duydukları an hemen Hükümete bildirmişler, ancak cevap bile alamamışlar. Vallahi gerçek, cep telefonu konuşmaları yalan söylemez. Netanyahu hükümeti resmi bir araştırma yapmak istemiyor. Yani Mossad bizim deyimimizle yaklaşan felaketi görmemiş.

(Resim 003) Olaylar başlamadan önce hep beraberler.

(Resim 004) Yukardaki resimleri cep telefonlarından çektikleri videolordan yayınladım. Son resim olan Resim 4, öldürülmeyen ancak esir alınan İsrail gözlemcisinin resmidir.

BAĞIMSIZ FİLİSTİN DEVLETİ

Arkadaşlar, ne yaparsanız yapın, eğer bu bölgede BAĞIMSIZ FİLİSTİN DEVLETİ kurulmazsa dünyanın sonuna kadar bu Orta Doğu da değişik ülkelerde yaşayan masum halk, kadınlar, çocuklar, masum aileler hayatlarını kaybedeceklerdir.

Nedense bu kimsenin işine gelmiyor.

Birleşmiş Milletler sadece bir süstür. Oradan geçen kararlar zaten ciddiye alınmıyor.

Irak meselesini hatırlatayım. Fransa veto koymuştu, BM kanunlarına göre herkesin evet demesi lazımdı bir karar verilmesi için. Irak a saldırıldı. ABD Chirac’ı cezalandırmak için ABD de Fransız mallarının satın alınmamasını, Fransız şaraplarını veto edilmesini istemişti.

Herkes yine Fransız şarabı ikinci hafta içmeye başlamıştı.

Neden FİLİSTİN CUMHURİYETİ’nin kurulması istenmiyor?

Paraşütle İSRAİL kuruldu da neden FİLİSTİN kurulmuyor?

Bu soruya herhalde herkes kafasına göre yüz değişik cevap verecektir.

Allah Orta Doğuyu korusun.

 
Gösterim : 56
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 22191513, Bugün: 1713 kez ziyaret edilmiştir.